Mobiele opslag versus Self Storage

10-03-2021 - in Merak

Een dubbelgevouwen wit mondmasker dat neerligt op een blauwe achtergrond

Archiefexpert Merak lanceerde vorig jaar de nieuwe dienst Box Storage, waarmee ze goederenopslag aanbieden aan bedrijven. Zoals steeds doen ze dit met de grootste aandacht voor veiligheid en kwalitatieve service. Maar niet alleen bedrijven kunnen genieten van hun jarenlange expertise. Met Box@Home biedt Merak een uniek mobiel opslagconcept voor de particuliere markt.

Staat u voor een verbouwing? Struikelt u over het speelgoed, maar wilt u nog niet alles wegdoen? Of wilt u uw woning opruimen voor de verkoop? Herkenbare scenario’s waarbij extra ruimte welkom is, maar misschien niet meteen voorhanden. Externe opslagruimte huren, is dan de oplossing. Kiest u voor een mobiele opslagoplossing, dan hebt u alle voordelen van Self Storage. Bovendien kan de gewenste opslagruimte naar u toe komen. Niets dan voordelen dus.

Medewerkers van een bedrijf die bezig zijn met het vullen van hun Flextor boxen

1. Opslagruimte aan huis

Externe opslagruimte huren veel gedoe? Niets is minder waar als u voor een mobiele opslagoplossing kiest. Vergelijk het met een taxi-service naar de luchthaven. Uw opslagbox komt tot bij u aan huis, u laadt uw spullen in en de Box vertrekt naar de plaats van bestemming. De Box kan ook even bij u thuis blijven staan zodat u ze op uw eigen tempo kunt vullen.

2. Zo geregeld

Uw Box ver vooruitplannen, is niet nodig. Via een handige online calculator geeft u aan hoeveel kasten, stoelen of dozen u hebt. U ziet meteen hoeveel kubieke meter dat vertegenwoordigt en hoeveel u hiervoor betaalt. De opslagbox van uw keuze kan vervolgens al enkele dagen later worden geleverd. Heel handig: verpakkings- en beschermingsmaterialen bestelt u meteen mee.

Een magazijn vol met houten kisten, gevuld met mondmaskers

3. Van S tot XXL

Een grote Box of een kleine? Door van tevoren precies te berekenen wat u nodig hebt, betaalt u alleen de meters die u gebruikt. Gaat u verbouwen? Dan kan het nodig zijn een deel van uw inboedel tijdelijk op te slaan. In een XL Box kunt u een groot deel van uw huisraad kwijt, goed voor zo’n 230 verhuisdozen. Voor kleinere spulletjes – van bijvoorbeeld een uit de hand gelopen hobby of speelgoed – is een Small Box ideaal. Daar passen zo’n 12 verhuisdozen in.

4. 24/7 in goede handen

Uit het oog, is niet uit het hart. Ook als uw Box eenmaal bij u thuis vertrokken is, blijven uw spullen in goede handen. Uw Box krijgt immers een plaatsje in een geklimatiseerde, beveiligde opslagruimte die 24/7 bewaakt wordt. Hier zijn uw spullen beschermd tegen diefstal, brand, waterschade en ongedierte.

5. Altijd binnen handbereik

Hebt u uw spullen weer nodig? Dan krijgt u uw Box gewoon weer thuis aan de deur geleverd. Wanneer u dat wenst. Ook als u tussendoor iets uit uw Box wilt halen of eraan toevoegen, kan dat heel handig zijn. De Box komt daarvoor tijdelijk naar u toe, of u gaat zelf even naar het magazijn.

Wat denkt u? Eindelijk eens die volgestouwde zolder of kelder opruimen of die verbouwing plannen? Met een mobiele opslagoplossing krijgt u alvast hulp aan huis en staat u er niet alleen voor.

Opeengestapelde witte containers van Flextor

Hulp nodig bij uw aanvraag?

Advies en vaak gestelde vragen
Contacteer onze experts

+31 (0)75-631 11 39

Bereikbaar ma-vr 08u30 tot 17u00

Klantendienst