Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Merak wist uw informatiedragers en maakt ze klaar voor hergebruik

Uw gebruikte schijven en tapes staan vol gegevens. Ook al laat u ze meermaals overschrijven, vaak blijft er ongewenst waardevolle informatie op staan. Dankzij een demagnetisering door Merak bent u zeker dat alle oude gegevens en confidentiële informatie van uw schijven zijn verwijderd. De magnetische laag van uw tapes is bovendien behandeld en daardoor weer zo goed als nieuw te hergebruiken.

Merak bewaart uw gegevens in de geschikte omgeving.

Professionele aanpak:
Demagnetiseren van tapes en harde schijven is de enige manier om uw gegevens gegarandeerd te verwijderen. U kan bepaalde magnetische dragers bovendien hergebruiken. Demagnetiseren is dus goed voor het milieu en voor uw budget.

De Merak-magneet:
Op magnetische dragers staan metalen deeltjes in een bepaald patroon. Merak beschikt over professionele machines om informatiedragers onder een zeer hoge densiteit grondig aan te pakken. Hierdoor verdwijnen alle gegevens die u opgeslagen had gegarandeerd definitief.

Harde schijven wissen
Archief vernietigen

Merak biedt de juiste uitrusting.

Volgens de voorschriften:
Merak gebruikt dezelfde procedure en machines waarmee de Amerikaanse overheid geheime magnetische dragers demagnetiseert. Tijdens elke stap van het proces toont de machine dat de schijven daadwerkelijk onleesbaar gemaakt zijn. Zo bent u écht zeker.

Attest:
Soms bent u juridisch verplicht om bepaalde gegevens van uw magnetische dragers te verwijderen. Merak demagnetiseert de desbetreffende dragers volgens de voorgeschreven regels. En staat garant voor een gecertificeerde verdwijning.

Vernietig confidentiële informatie met 100% zekerheid Vernietig confidentiële informatie met 100% zekerheid

Bespaar op de aankoop van nieuwe dragers Bespaar op de aankoop van nieuwe dragers

Bescherm <br/>het milieu Bescherm
het milieu

Kies uw sector

Merak Informatiemanagement Copyright 2023 Merak NL BV, alle rechten voorbehouden. Informeer naar onze voorwaarden.