Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

We vernietigen uw papieren documenten veilig en vertrouwelijk.

Zijn de wettelijke bewaartermijnen voor uw papieren archief verlopen en wil u graag plaats maken in uw archiefkasten? Merak staat niet enkel in voor de veilige bewaring van uw documenten, maar ook voor de professionele, definitieve en 100% betrouwbare vernietiging van uw papieren archief. Van uitgebreide facturen tot vertrouwelijke dossiers: bij Merak worden al uw documenten op een discrete manier onherkenbaar vernietigd. Zo bent u zeker dat niemand misbruik kan maken van uw vertrouwelijke gegevens, en maakt u weer heel wat plaats vrij op kantoor of in uw archiefruimte.

Uw papieren documenten worden op een professionele manier definitief vernietigd.

Allround dienstverlening
Merak zorgt voor uw archiefvernietiging van a tot z. Wij halen uw papieren archief bij u op met ons eigen beveiligd transport, in de staat waarin het zich bevindt. Inclusief nietjes, mappen en ringmappen.

Professionele archiefvernietiging
In de vernietigingsfaciliteit wordt uw archief versneden in blokken van 800 mm2. Dit komt overeen met een A4-blad dat in 100 repen wordt versneden. Na vernietiging zijn uw documenten dus gegarandeerd onleesbaar.

Documentvernietiging
Gecertificeerde aanpak

Gecertificeerde aanpak

Na de vernietiging van uw archief ontvangt u een officieel attest dat uw archief professioneel en definitief vernietigd werd.

Professionele archiefvernietiging Professionele archiefvernietiging

Gegarandeerde betrouwbaarheid Gegarandeerde betrouwbaarheid

Bescherming tegen datamisbruik Bescherming tegen datamisbruik

Kies uw sector

Merak Informatiemanagement Copyright 2023 Merak NL BV, alle rechten voorbehouden. Informeer naar onze voorwaarden.