Goederenopslag
Onze experts zoeken voor uw bedrijf de meest efficiënte oplossing
Opslagruimte te huur: vind uw ideale stockageruimte bij Merak

Ontdek bij Merak de perfecte oplossing voor het huren van opslagruimte op maat. Met meer dan 35 jaar ervaring bieden wij flexibele, veilige en kostenefficiënte stockageruimtes die voldoen aan al uw behoeften. Huur vandaag nog uw opslagruimte en geniet van onze ongeëvenaarde service.

Neem nu contact met ons op voor een op maat gemaakte prijsofferte voor het huren van uw opslagruimte!

Een opslagruimte gevuld met talrijke dozen, pallets en houten lift vans.
Medewerkster van Merak lacht vriendelijk
+31 (0)75-631 11 39
Bereikbaar ma-vr 08u30 tot 17u00
IconPhone
info@merak.nl
Stuur een e-mail naar een expert
IconPlane
Hoe gaat Merak te werk?  
Wij leveren hoogwaardige opslagoplossingen voor bedrijven. Met een sterke nadruk op flexibiliteit en veiligheid, bieden we op maat gemaakte opties voor opslagruimte. Onze ultramoderne faciliteiten worden zorgvuldig beheerd en onderhouden om maximale gemoedsrust te garanderen voor onze klanten.
  Kostenefficiëntie
  Flexibiliteit op maat
  Veilige bewaring
  Gigantische opslagcapaciteit
De voordelen voor u  
Een afbeelding van een opslagruimte met talrijke dozen op elkaar gestapeld, waarbij een goed georganiseerde opslagfaciliteit wordt geïllustreerd.
Maximale flexibiliteit.

Bij Merak geloven we in het bieden van maximale flexibiliteit aan onze klanten. Of u nu op zoek bent naar kortetermijnopslag voor een seizoensgebonden piekperiode of langdurige opslag voor uw bedrijfsvoorraad, wij passen ons aan uw behoeften aan. Geen langetermijnverplichtingen, geen gedoe. Huur alleen voor de periode die u nodig heeft en verleng uw huurcontract eenvoudig als uw behoeften veranderen. Bij Merak staan we klaar om u te ondersteunen, wat uw opslagbehoeften ook mogen zijn.

Volledige gemoedsrust met topklasse beveiliging.

Uw gemoedsrust is onze hoogste prioriteit bij Merak. Daarom hebben we geïnvesteerd in state-of-the-art beveiligingssystemen om ervoor te zorgen dat uw goederen te allen tijde veilig zijn. Onze faciliteiten zijn uitgerust met 24/7 cameratoezicht, geavanceerde toegangscontrole en geïntegreerde brandbeveiligingssystemen. Bovendien worden onze locaties regelmatig gecontroleerd en onderhouden om optimale veiligheid te garanderen. Met Merak kunt u met een gerust hart uw waardevolle goederen opslaan, wetende dat ze in veilige handen zijn.

Kwalitatieve dienstverlening  
Een ruime opslagruimte met duidelijk gemarkeerde gele lijnen op de vloer, wat zorgt voor organisatie en begeleiding.
Bij Merak krijgt u de meest kwalitatieve dienstverlening voor het veilig en efficiënt opslaan uw goederen

Uitzonderlijke veiligheid en bewaking

Bij Merak staat veiligheid voorop. Onze faciliteiten zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, inclusief 24/7 cameratoezicht en toegangscontrole. Met onze topklasse beveiligingssystemen kunt u met een gerust hart uw goederen bij ons opslaan.


Maatwerkoplossingen voor al uw opslagbehoeften

Bij Merak begrijpen we dat geen enkele opslagbehoefte hetzelfde is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan die zijn afgestemd op uw specifieke vereisten. Of u nu op zoek bent naar kortetermijnopslag voor seizoensgebonden voorraden of langdurige opslag voor bedrijfsinventaris, wij passen ons aan aan uw behoeften. Met onze flexibiliteit op maat kunt u opslagruimte huren voor de duur die u nodig heeft, zonder langetermijncontracten. Huur alleen wat u gebruikt en betaal alleen voor wat u nodig heeft.


Strategisch gelegen opslagplaatsen

Met onze opslagfaciliteiten verspreid over Brussel, Antwerpen, Mechelen en nabij Nederland, bieden wij handige locaties voor uw opslagbehoeften. Hierdoor kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot uw opgeslagen goederen, waar u zich ook bevindt.


Geconditioneerde opslag voor maximale bescherming

Voor goederen die speciale zorg vereisen, bieden wij geconditioneerde opslagruimtes aan. Van temperatuur- tot vochtigheidscontrole, wij zorgen ervoor dat uw waardevolle goederen worden bewaard in de best mogelijke omstandigheden. Bij Merak kunt u erop vertrouwen dat uw goederen veilig en goed beschermd zijn.

Klantenbeoordeling 4,8/5 uit 109 reviews

Raf Hiel 27-07-2022

5/5

Roeland Gyssels 30-10-2020

5/5

Super bedrijf!

Grace Yernaux 20-06-2022

5/5

Christian Moreau 28-02-2023

5/5

Enlevement de papiers pour destruction. Service impeccable et employé très coopératif.