Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Waarom voor Merak kiezen?

Discreet:
Bij Merak is uw confidentiële informatie in goede handen. Een barcodesysteem garandeert de anonimiteit van uw gegevens. Bovendien kan Merak de archiefdozen en koffers verzegelen en de discretie van haar archiefbeheer bewijzen.

Flexibel:
Merak heeft een eigen koerierdienst die 7 dagen op 7, 24 uur op 24 levert. U kan dus continu uw volume in de Merak-archiefruimtes verhogen of verminderen.

Infrastructuur:
Meraks archiefruimtes zijn beveiligd tegen brand, diefstal, spionage en vocht. Archiefdozen en koffers zijn speciaal ontwikkeld voor archiefbewaring. Met Meraks innovatieve Inventory Software kunt u uw documenten makkelijk traceren.

Ervaring:
Met meer dan 30 jaar ervaring in archiefbeheer kan Merak in no-time een correcte inschatting maken van wat u nodig heeft en welk kostenplaatje daaraan vast hangt.

Gecertificeerd:
De normen die Merak zichzelf oplegt bij de bouw van nieuwe archiefruimten zijn gebaseerd op de Britse Standaard voor archiefbewaring van historische documenten. Alle Merak-diensten beschikken over de ISO 9001 en ISO/IEC 27001 certificaten.

Internationale expertise:
Merak is actief in 3 landen met vestigingen in België, Zwitserland en Nederland.

Merak Informatiemanagement Copyright 2023 Merak NL BV, alle rechten voorbehouden. Informeer naar onze voorwaarden.