Archiveren
Vanaf 4,05 euro / strekkende meter
Uw documenten worden door ons gestructureerd en gedigitaliseerd zodat elke boodschap bij de juiste persoon of afdeling terechtkomt.

We helpen u al uw documenten te structureren, ordenen en extern op te slaan. Uw documenten worden in optimale omstandigheden bewaard in onze beveiligde opslagruimtes en volgens de wettelijke bewaartermijnen of de interne richtlijnen van uw bedrijf.
Hebt u een document opnieuw nodig? Dan bezorgen we het aan u terug via onze eigen koerierdienst of u ontvangt het digitaal. Want ook aan telewerkers hebben we gedacht.

Netjes georganiseerde archiefruimte van Merak die gevuld is met archiefdozen
Medewerkster van Merak lacht vriendelijk
+31 (0)75-631 11 39
Bereikbaar ma-vr 08u30 tot 17u00
IconPhone
info@merak.nl
Stuur een e-mail naar een expert
IconPlane
Hoe gaat Merak te werk?  
Met meer dan 35 jaar ervaring in het professioneel archiveren, ordenen en beheren van informatie helpt Merak u graag de beste oplossing te vinden voor uw archief. We kunnen u helpen door uw papieren archief te bewaren of door een deel van uw archief te digitaliseren. We maken in een oogwenk een inschatting van uw behoeften en bieden u een oplossing op maat aan – inclusief transparante prijsofferte.
   Onbeperkte archiefcapaciteit
   Snelle en efficiënte raadpleging
   Optimale bewaaromstandigheden
   Betaal naar gebruik
Optimale Bewaaromstandigheden  
Sprinklers in de opslagruimtes van Merak
De meest geschikte en veilige omgeving

Papieren documenten zijn erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. De ultravioletstralen in daglicht kunnen papier doen verbleken of vergelen, en ook brand- of waterschade kan dramatische gevolgen hebben. Daarom bewaren wij uw archief in de meest geschikte, veilige omgeving.

Constante stroomtoevoer

Dankzij onze eigen offsite noodstroomgeneratoren kunnen we een constante stroomtoevoer garanderen, wat er ook gebeurt.

State-of-the-art brandbestrijding

Ook op het vlak van brandveiligheid is uw archief 100% beschermd: elke Merak-archiefruimte is beveiligd met twee branddetectorsystemen. Pas wanneer beide systemen alarm slaan, springt een sectoraal sprinklersysteem aan voor gerichte brandbestrijding.

Kwalitatieve dienstverlening  
Een foto van een geparkeerde Merak camionette
Merak biedt u de meest kwalitatieve dienstverlening voor bewaring van uw archief.


Efficiënt informatiemanagement

Onze Merak-archiefexperts geven u advies over hoe u uw archief efficiënt kunt beheren. U bespaart op administratie en u neemt uw werknemers heel wat zorgen uit handen.


Gegarandeerde informatieveiligheid

Bij Merak zijn uw documenten en informatie 100% veilig. Dit garanderen wij u met ons ISO 27001-certificaat voor een veilig informatiebeheer.

Gebruiksvriendelijk archiefbeheer

Merak ontwikkelde zijn eigen beveiligde applicaties waarmee u 24/7 en waar u ook bent uw archief kunt raadplegen en beheren.


Professionele medewerkers

Alle Merak-medewerkers zijn experts in archivering en worden continu bijgeschoold. Alle operationele leidinggevenden worden specifiek opgeleid voor o.a. brandpreventie.


Eigen beveiligd transport

Merak beschikt over een eigen veilige koerierdienst. 7 dagen op 7, 24 uur op 24.

Klantenbeoordeling 4,8/5 uit 109 reviews

Brigitta Casaert 28-06-2021

5/5

Marc Van Muylders 29-11-2022

5/5

Perfecte service

werner sabine 24-08-2017

5/5

Kristof Milissen 12-03-2019

5/5