Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Bij Merak zijn patiëntendossiers confidentieel én makkelijk raadpleegbaar.

Een efficiënt en duurzaam informatiebeheer is essentieel in de gezondheidssector van vandaag. Merak bewaart uw confidentiële patiëntinformatie uiterst veilig. Bovendien beschikt Merak over gespecialiseerde diensten om deze gegevens snel consulteerbaar te maken voor het bevoegde medisch personeel.

Merak biedt een oplossing voor:

  • veel onderhoud, plaats en energie die de bewaring van referentiemateriaal vraagt
  • steeds complexere wetgeving en normering bij de opslag van persoonlijke gegevens
  • zware investeringen om stalen optimaal te bewaren
  • beveiliging van confidentiële informatie

Bij Merak geniet u van een totale dienstverlening:

Alle nodige certificaten:
De infrastructuur en de werkmethodes van Meraks farmaceutisch en laboratoriumarchief voldoen aan alle voorschriften van de OESO voor Good Laboratory Practice (GLP), het CBMT, Vlarem I en II en de Codex. Deze certificaten garanderen dat we uw laboratoriumarchief en stalen correct en minutieus behandelen. En in twijfelgevallen bewijst u ermee dat u precies voldoet aan de GLP-voorschriften. Alle Merak-diensten dragen bovendien ook de ISO 9001 en ISO/IEC 27001 certificaten.

Alle nodige infrastructuur:
Voor de bewaring van stalen beschikt Merak over ultralage temperatuurvriezers (ULT) die altijd stand-by zijn. In die ULT-vriezers kunnen uw stalen bewaard worden aan een temperatuur tot -90°C. De vriezers en bewaarruimten zijn beschermd tegen brand, vocht, inbraak, stroomonderbrekingen en spionage.

Ongelimiteerde capaciteit:
De bedrijfsruimte van uw interne archief komt opnieuw vrij zodat u die efficiënter kan invullen. Bij de opslag van uw gegevens draagt Merak alle investeringen zelf. Zo betaalt u alleen per opgeslagen volume van zowel uw stalen als uw papieren archief.

Gebruiksvriendelijkheid tot bij u:
Voor de snelle en beveiligde opvraging van uw patiëntinformatie, kunt u gebruik maken van de Merak Archive Online software. De beveiligde verbindingen verhogen de vertrouwelijkheid van uw gegevens: elke raadpleging van die informatie staat in de logs. Zo weet u altijd wie wanneer welke documenten inkijkt. U bepaalt bovendien zelf wie toegang krijgt tot uw gevoelige documenten. Die medewerker schenkt u vanaf dat moment een maximaal gebruikscomfort. Vanaf om het even welke werkplek met internetverbinding kunt u uw dossiers consulteren en updaten.

Documenten archief

Ontdek onze diensten

Merak Informatiemanagement Copyright 2023 Merak NL BV, alle rechten voorbehouden. Informeer naar onze voorwaarden.