Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Merak faciliteert uw
informatiemanagement.

Als het om archivering gaat, heeft facility management heel eigen noden door de vele contracten en veiligheidsvoorschriften. Bij het archiefbeheer van Merak staan veiligheid, zekerheid en traceerbaarheid voorop. Daarbij houden we rekening met de specifieke noden van elke informatiedrager, of het nu om papieren archieven of digitale opslag gaat.

Merak biedt een oplossing voor:

  • plaatsgebrek door uw veelheid aan verbintenissen
  • beschikbaarheid op afstand van uw informatie
  • continuïteit van bedrijfsprocessen en workflows
  • wettelijke bewaartermijnen van contracten

Bij Merak geniet u van een totale dienstverlening:

Digitaliseren van contractuele communicatie:
Merak digitaliseert al uw enkel- of dubbelzijdige documenten (van boeken tot facturen) in alle formaten, van een visitekaartje tot een bouwplan in A0. De gedigitaliseerde documenten kunnen karakterherkenning bevatten in 100 talen (OCR/ICR). Om de bestandsgrootte te beperken, zijn er ook compressiemogelijkheden voorzien.

Professionele software:
Met Merak Archive Online (MAO) raadpleegt u uw archief via de beveiligde internetverbindingen. Merak host voor u beelden en indexen en stelt ze ter beschikking op de streng beveiligde webserver. Dankzij de slimme inhoudsopgave en zoekfunctie krijgt u de opgevraagde documenten meteen op uw scherm.

Bewaren van originele documenten:
Merak bewaart zowel uw papieren als digitale gegevens in de beste omstandigheden. De papieren originelen liggen in de kluis voor vitale documenten. En de scans worden bewaard in de e-bunker waar ze veilig zijn voor elektromagnetische straling en andere gevaren. En enkel u bepaalt wie ze mag raadplegen.

Gecertificeerde aanpak:
Merak biedt de grootste veiligheidsgaranties voor uw gegevens. De frequente audits en de strenge ISO 27001-normering vormen de garantie dat Merak uw gegevens altijd correct en veilig behandelt met 0% foutenmarge. U ontvangt ook een gedetailleerde rapportering mét traceerbaarheid van elke handeling in uw archief.

Digitaliseren communicatie

Ontdek onze diensten

Merak Informatiemanagement Copyright 2023 Merak NL BV, alle rechten voorbehouden. Informeer naar onze voorwaarden.