Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Merak beheert uw digitale archieven en ontsluit ze online

De originelen blijven onaangeroerd veilig in bewaring voor nog meer veiligheidsgarantie. De digitale archieven zijn eenvoudig met een muisklik terug te vinden en te raadplegen met authenticiteitsgarantie.

Documenten digitaliseren

Merak bewaart uw gegevens in de geschikte omgeving.

Link tussen originele en digitale kopie:
Het online archief van Merak legt automatisch een link tussen de originele en de digitale versie van uw bedrijfsdocumenten en -dossiers. Zo roept u de informatie extra gemakkelijk op. Met slechts één druk op de knop brengt een koerier het originele document volgens de afgesproken afspraak bij u op kantoor. Zo combineert u de flexibiliteit van het internet met de authenticiteit van uw originele documenten.

Merak biedt de juiste uitrusting.

Merak Archive Online (MAO):
Vanaf om het even welke werkplek met internetverbinding houdt u uw archief up-to-date. Snel en eenvoudig zet u een virtuele kopie van uw recentste documenten op onze server. Uw gegevens worden nooit gewist, tenzij u er uitdrukkelijk om vraagt.

Unieke hash codes:
Merak Archive Online (MAO) voorziet elk opgeslagen document van een hash code. Dat is een unieke combinatie van letters en cijfers. Met deze code kunt u aan de bevoegde instanties bewijzen dat uw documenten perfect bewaard worden.

Versleutelde communicatie:
Merak gaat bijzonder ver om uw absolute veiligheid ook via het internet te garanderen. De gegevenscommunicatie is even veilig als bij internetbankieren. Zo kan u uw transacties alleen met een specifieke, persoonlijke code bevestigen. Elke letter die u uitwisselt via Merak Archive Online gaat in een versleutelde vorm over het internet.

Digitaliseren documenten
Elektronisch archief

Bij Merak geniet u van een totale dienstverlening.

Strikte toegangscontrole:
Het Merak-veiligheidssysteem is uitermate strikt. U bepaalt zelf wie u toegang geeft tot specifieke bestanden. En niet geautoriseerd betekent geen toegang! Zo schermt u vitale informatie perfect af voor de buitenwereld. Tegelijkertijd registreert het systeem elke beweging in uw archief. U weet dus perfect wie welke bestanden raadpleegt. Als u dat wilt, stuurt Merak u daarover zelfs overzichtelijke statistieken.

Integratie met uw eigen software:
MAO laat zich bijzonder gemakkelijk integreren met uw eigen software. Zo wordt MAO een onderdeel van uw werkomgeving zonder dat u uw werkwijze of gewoonten drastisch moet aanpassen. Integendeel. Het lijkt wel alsof de online archiefmodule bewust mee werd geprogrammeerd in uw software. Merak bekijkt graag samen met u de mogelijkheden.

Snel en overal toegankelijk Snel en overal toegankelijk

100% veilig 100% veilig

Gebruiksvriendelijk Gebruiksvriendelijk

Rechtsgeldig Rechtsgeldig

Kies uw sector

Merak Informatiemanagement Copyright 2023 Merak NL BV, alle rechten voorbehouden. Informeer naar onze voorwaarden.